Festspillkonsert i Løo Bekkjarvik
May
31
7:00 PM19:00

Festspillkonsert i Løo Bekkjarvik

Velkommen til Romantiske sanger i idylliske Bekkjarvik havn ved
Astrid Nordstad & Christian Grøvlen
m/Ingvild Schultze-Florey

Pianist Christian Grøvlen og mezzosopran Astrid Nordstad trives i hverandres musikalske selskap, og de unge artistene har opptrådt sammen en rekke ganger. Under årets festspill spiller de også i Troldsalen.

Med seg til Løo i Bekkjarvik har de en annen mezzosopran, Ingvild Schultze-Florey, som har vunnet flere priser og vært tilknyttet Bergen Nasjonale Operas utviklingsprogram Unge Stemmer siden 2013.

Schultze-Florey synger verk av senromantikeren Strauss. Resten av programmet er også fullt av nasjonalromantiske strømninger med musikk av Dvořák og Bartók og Griegs Haugtussa i spissen.

– Haugtussa er et høydepunkt innenfor liedkunsten, en rørende historie om Veslemøy med mystiske bånd til naturen og hennes kjærlighet til gutten Jon. Grieg maler med bred pensel, og verket er kanskje hans mest gripende og vakre, sier pianisten.

MEDVIRKENDE
Astrid Nordstad mezzosopran
Christian Grøvlen piano
Gjest: Ingvild Schültze-Florey mezzosopran

MUSIKK AV
Dvořák
Bartók
Strauss
Grieg

Billetter kan du kjøpe her:
https://fib.eventim-billetter.no/webshop/webticket/bestseatselect?eventId=344&el=true

View Event →
AKTIVITETSHELG 2019 PÅ MØKSTER
Jul
6
to Jul 7

AKTIVITETSHELG 2019 PÅ MØKSTER

Detaljer

Aktivitetshelgen 2019 blir 6. Og 7. Juli. Her er det bare å sette av helgen til både vannsport og landsport. Vi håper at flest mulig har anledning å være med. Dette blir gøy. I år hadde vi over 100 barn og ungdom som var med :-)

Lørdag kveld blir det Aftersea med de Musikalske Dvergene på Pakkeriet. Dette arrangementet har 18 års aldersgrense.

Mer info om helgen kommer etter hvert:-)

View Event →
Årets sommerkonsert 2019, TRANG FØDSEL
Jul
26
6:00 PM18:00

Årets sommerkonsert 2019, TRANG FØDSELArtist og dato for årets sommerkonsert er klar:
Trang Fødsel gjester Bekkjarvik Gjestehavn 26. Juli 2019!


Trang Fødsel ble dannet som en duo av to musikkstudenter; Hans Petter Aaserud (vokal, akustisk gitar) fra Bjørkelangen og Jørund Fluge Samuelsen (vokal, fløyte) fra Notodden i 1992. Aaserud hadde erfaring fra heavyrock, mens Samuelsen var klassisk skolert. De begynte å opptre som akustisk duo på gater og i klubber. Året etter fikk de med seg bassisten Ole Amund Gjersvik (kjent fra jazz-miljøet i Bergen). Etter å ha spilt et år som trio, ble ringreven Frank Jakobsen med på trommer i det nye bandet. John Vinge (tangenter) gjorde besetningen fulltallig i september 1995. Samme måned gikk bandet i studio med produsent Geir Luedy (fra Chocolate Overdose), og like før jul ga de ut CD-en Bare barnet på eget selskap. Platen ble distribuert i 1000 eksemplarer, de fleste i og rundt Bergen.


I løpet av 1996 tilbød flere plateselskaper kontrakt til det nye bandet. Til slutt var det Norsk Plateproduksjon som fikk Trang Fødsel i stallen sin, og sammen med produsent Yngve Leidulv Sætre gikk gruppen i studio i desember 1996. Mange av sangene fra Bare barnet ble spilt inn på nytt til Hybel, bl.a. «Kursiv». Den nye versjonen ble en radiofavoritt våren 1997, sammen med «Hippie» og «Livet er helt ålreit». Hybel solgte til slutt 65 000 eksemplarer, og «Kursiv» ble nominert til Spellemannprisen i kategorien årets låt. Samtidig som Hybel ble gitt ut i mars 1997 – og suksessen begynte – valgte Jakobsen å slutte i bandet av familiære grunner. Ny trommeslager ble Tord Riiser.


Truls Birkeland var produsent for oppfølgeren Feber, utgitt i juli 1998. Singlen «Drømmedame» ble utgitt som en forsmak, og gikk til topps på radiolistene i Norge. "Manisk" var neste singel ut, og selv om feberen ikke var like høy som for Hybel, solgte albumet godt. Sommeren 1999 dro gruppen til en hytte på Sørlandet, hvor albumet Damp ble innspilt med Sætre tilbake som produsent.

På denne tiden fikk både Hans Petter og Jørund barn, og Trang Fødsel tok seg en pause mens medlemmene begynte å skrive og produsere for andre artister. Jørund som produsent og låtskriver for bl.a Asgeir Borgemoen, "sjefen over alle sjefer"

Hans Petter startet selskapet Your Favourite Music (YFM) sammen med Geir Luedy, og oppdaget, produserte og skrev for artister som Trucks, Susanne Sundfør, Robert Post, Alexandria Quartet, Heine Totland, Alexander With etc…

I 2005 ble albumet De aller beste en av årets storselgere, og Trang Fødsel begynte å ta spillejobber igjen. I 2010 ga Jørund seg for godt under arbeidet med nytt album. Hans Petter valgte å fortsette alene med ny besetning, og ga ut albumet Ryktet i 2011.

Bandet opplever nå en enorm respons på sine konserter, der publikum kan nesten alle sangene…om de vil eller ei.Mer informasjon kommer...

View Event →
MØKSTER MARATON 2019
Aug
3
10:00 AM10:00

MØKSTER MARATON 2019

Detaljer

Velkommen til Møkster maraton 2019! Det blir samme oppskrift som før: topp stemning i løypa, nydelig mat, naturopplevelse i alle retninger og konsert kveldstid. Sett av hele helgen- ta med noen venner og et telt, eller ta kontakt så fort som mulig for å reservere et rom. Velkommen!

View Event →

Johnny Cash Tribute - Akustisk
Apr
13
8:00 PM20:00

Johnny Cash Tribute - Akustisk

Den 13. april vil Ole Andreas Drønen og Daniel Tveit Haugland spele opp til eit akustisk Johnny Cash show på Løo i Bekkjarvik.

Du vil kunne få høyre mange av Johnny Cash sine beste slagere, og me lover ein heidundrande kveld i løo, med musikk og humor.

Billetter kan kun kjøpes her: https://rockethill.hoopla.no/sales/3386724457

Det er begrensa kapasitet, og det kan derfor være lurt å skaffe seg billett før det er tomt. Tidligere konserter har blitt utsolgt.

Konserten vil vare i ca 1,5 time. Etterpå vil det være mulig å fortsette festen i godt lag.

Dørene åpner: 20:00
Konsertstart: 21:00

Aldersgrense: 20 år

Me sjåast i vikje!

View Event →
Maleriutstilling på Austevoll - på skattejakt i floren
Feb
23
12:00 PM12:00

Maleriutstilling på Austevoll - på skattejakt i floren

Velkommen til låven
På skattejakt i floren
Der finner du ditt maleri
Som tar deg med på eventyr
Fri for alle bekymringer og mas

⭐️⭐️⭐️⭐️

Healingdikt av Elisabeth Gallefoss:

Venn

I våken frihet
Har du en venn som er der alltid
Natt som dag
Uke, mnd, år
Den følger deg gjennom hele livet
Den løfter deg videre i tunge tider
Den drar i deg
Tiner deg opp
Gjør deg myk og klar for nye tak
Den stryker deg på kinnet
Den rører deg i hjerte
Får kroppen din til å dunke
Svetten renner når den blir for voldsom
Den har alt i seg
Du vet aldri hva som kommer
Den har fått navnet
Drøm
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Om Elisabeth Gallefoss

❤️ Kjærlighetsbudskap

Hennes budskap, – både i behandling og kunst, er å formidle kjærlighet. Verden trenger kjærlighet. Mye kjærlighet. Kunsten hennes har som formål å gi mottakeren en forbindelse til det gode, ubetingede, ubevisste, ærlige og kjærlige som bor i oss mennesker.

Elisabeth er helt ubetinget i sin kjærlighet til mennesker og har en glede og kjærlighet i seg som alle fortjener å se og oppleve.

❤️❤️❤️❤️❤️

Velkommen til glede og en kreative dag på Austevoll.

Salgsutstilling kun lørdag kl 12.00 - 16.00

Ta med alle du kjenner og kom på skattejakt i Austevoll 💫

View Event →