Born To Run - A tribute to Bruce Springsteen - Austevoll
Nov
23
9:00 PM21:00

Born To Run - A tribute to Bruce Springsteen - Austevoll

Velkommen til en musikals reise fra i dag tilbake til 1975.

De aller fleste mennesker i verden har på ett eller annet tidspunkt i livet fått et forhold til Bruce Springsteen. Vi tar deg med på en musikals reise, hit for hit, fra High Hopes til Born To Run.

Bandet består av:
Joakim Eide
Sigve Solbakken
Trond Espen Teigen Bjoland
Lisa Turøy Christiansen
Baard Hansen
Astrid Ana Felix Arenas
Morten Norheim

Aldersgrense 18 år grunnet alkoholservering.

BILLETTER :https://eviateas.ticketco.events/no/nb/e/born_to_run__a_tribute_to_bruce_springsteen?fbclid=IwAR1rpbN6EvjpI_s5bUnHeJUKbn80RmALuWQGA9ixzSgrcxnu_lqpkxM2PCI

View Event →
Jul i Løo 6 og 7 desember
Dec
6
6:00 PM18:00

Jul i Løo 6 og 7 desember

Koronitas inviterer til førjulskonsert i Løo i Bekkjarvik, fredag 6. og laurdag 7. desember kl 1800.
Med eminente musikarar i ryggen lovar me deg ein stemningsfull kveld i Bekkjarviks vakraste konsertlokale. Kombiner gjerne med julebordsmiddag på Gjestgiveriet, ta kontakt med dei for meir informasjon.
Billettsal/reservasjon hos Bekkjarvik Gjestgiveri frå onsdag 16.10.
Billett kr 250,-

View Event →

Winemakers Dinner med Nicolas Maillart
Nov
2
5:30 PM17:30

Winemakers Dinner med Nicolas Maillart

Winemakers Dinner er endelig tilbake!

Lørdag 2. november får vi besøk av champagneprodusenten Nicolas Maillart.

Han reiser hele veien fra Frankrike til Bekkjarvik for å presentere hans utsøkte champagner og hvordan de blir produsert.

Det vil bli presenter fem ulike typer champagne, med tilhørende retter. Kjøkkeneteamet kommer til å fokusere på fisk og skalldyr, da denne årstiden er den desidert beste for sjømat.

Kr 1490,- per person.

Hva med å gjøre dette til en helaften? Ta turen opp i Løo etter middag for et forrykende show av Songgalleriet. Billett kr 300. (Middagsgjester tildeles reserverte plasser).

For bordreservasjon, send mail til restaurant@bekkjarvikgjestgiveri.no eller ring tlf. 55084240.

View Event →
Songgalleriet feirer 10-årsjubileum fredag og lørdag
Nov
1
to Nov 2

Songgalleriet feirer 10-årsjubileum fredag og lørdag

Denne høsten er det hele 10 år siden Songgalleriet hadde første konsert! I disse årene har det vært mange utrolig hyggelige kvelder med varierte artister på scenen, og både artister og publikum har storkost seg, med en enorm variasjon i setlistene.

Vi lar ikke dette jubileet gå forbi i stillhet; dette må feires. Rundt tjue av over tretti «Songgallerister» som har vært på scenen i disse årene kan være med på feiringen. Artistene har plukket de låtene de har mest lyst å gjøre en gang til, så her serveres det beste av det beste fra 10 år med musikk og moro!

Sett av første helgen i november!

Jubileumskonsert i Løo:
Fredag m/20-årsgrense: 1. nov
Lørdag m/20-årsgrense: 2. nov

Dørene åpner kl. 20
Konsertstart kl. 21

Kr. 300,-
Billetter i salg i vår resepsjon

Dans etter konsert begge kvelder.

Vi gleder oss!!

View Event →
Blomstershow med Finn Schjøll!
Oct
23
6:00 PM18:00

Blomstershow med Finn Schjøll!

I anledning vårt 20 års jubileum avslutter vi feiringa med et knallkjekt blomstershow 23. oktober, med FINN SCHJØLL! 🌸🌸 🎉

Showet finner sted i kantina på kommunehuset kl 18.00. Her blir det lett servering med noko godt og bita i. Etter showet åpner vibbutikken med gode tilbud!

Har du lyst og være med?
Meld deg på med betaling via vipps: 99526455, eller kom innom butikken vår. Billettene koster 200pr. person.
Det er begrenset med plasser, så her er det første mann til mølla.

Håper vi treffer deg 23. oktober! 🍁🍂

View Event →
Opera i Austevoll
Oct
19
7:00 PM19:00

Opera i Austevoll

Dette blir ei nyting for både øyre og gane. Artistane syng ariar frå verdas mest kjende operaer mellom rettane. Dei to kjøkkenansvarlege på Bekkjarvik Gjestgiveri, Arnt og Ørjan, vil setje saman ein meny som vil kle ein operakveld i havgapet.

ARTISTANE
Den sørafrikanske sopranen Vuvu Mpofu vart tildelt 3. pris i Placido Domingos OPERALIA Competition i 2015. Ho gjesta Bergen Nasjonale Opera for fyrste gong i fjor, i rolla som Cunegonde i Candide. Både ho og operaen fekk strålande kritikkar frå BA og BT, som rulla terningkast 6.

Den amerikanske barytonen Dean Murphy har ein mastergrad i opera frå Yale School of Music. Han har opptrådt ved fleire av dei store operaselskapa i New England, som Opera North, Salt Marsh Opera, Opera Connecticut, Connecticut Lyric Opera og Yale Opera.

Med seg på piano har dei Ellena Hale. Ho er ein prisvinnande pianist frå Storbritannia, som har spelt på fleire store areaner, blant dei Wigmore Hall, Queen Elizabeth Hall, Cadogan Hall, Cheltenham Music Festival og Aldeburgh Music Festival.

PROGRAM
Konsert og middag med tre rettar og vinmeny
Varighet: ca 3,5 timer
Konsert og middag kr. 1550,-

Vuvu Mpofu / Sopran
Dean Murphy / Baryton
Ellena Hale / Piano

For overnatting, ta kontakt med Bekkjarvik Gjestgiveri via bekkjarvikgjestgiveri.no

Med støtte frå Austevoll kommune og Halstensen Holding

Det vert også Opera i Austevoll 18. april 2020. Sjå nettsida vår for meir informasjon og billettar: BNO.NO

View Event →
Gjenbruksdagen
Oct
19
to Oct 20

Gjenbruksdagen

  • LIVSSTILSENTERET STOREBØ (map)
  • Google Calendar ICS

Den store gjenbruksdagen i Austevoll!

Me drar i gong ein ny gjenbruksdag i høst, og som sist so vil me setta fokus på kjøp og salg av brukte klær og tilbehør.

Datta e' ein perfekt anledning til å få rydda i skuffer og skap og bli kvitt ting man ikkje har brukt for lenger, men som kansje har meir bruk igjen til ein annen!

Også ein kjempefin anledning til å kjøpa julegaver, kjole til julebord, nye joggesko, ny vinterjakke osv!

Å kjøpa brukt har mange fordela. Både lommeboko og miljøet har godt av å både kjøpa og selga brukte klær.
Å kjøpa ei bukse som e' brukt i staden for ei ny vil spara miljøet for om lag 18 kg CO2, ett halvt kg kjemikaler og 2500 liter vatn.

(FULLT)
For å ha meir kontroll so har me i år påmelding for dei som ønsker å ha salg av sine klær ol, og me har kun et begrensa antall plassa so da e' første mann til mølla. Påmelding kan sendast til Christina på chrmog@hotmail.com

REGLER:
- Kun salg av klær og tilbehør - vesker, sko, belter, smykker etc (Ingen salg av ting, møbler, elektronikk etc)
- Alt må vera i god stand (ingen skitne, hullete eller ødelagte klær og tilbehør)
- Alle må ha med egne stativ, kleshengara, nåke å ha klærne i/på etc (bruk korger, kasser, småbord - ver kreativ)
- Da må vera ein tilstede på din stand
- Alle må sjøl setta opp og pakka ned sine ting etter alt er ferdig

Husk å lik og del :)

Da blir salg av kaffi og nåke digg å eta

Betaling: vipps
Har du ikkje vipps? Last ned appen, alle med bankkort kan ha😊

Håpe me ser deg lørdag 19 og søndag 20 oktober oppe på Livsstilsenteret :

View Event →
OKTOBERFEST MED AUSTEVOLL BRASS
Oct
12
8:00 PM20:00

OKTOBERFEST MED AUSTEVOLL BRASS

Vi vil feire at høsten er her, og inviterer til oktoberfest i Paviljongen lørdag 12. oktober kl. 20.00.

Det blir en kveld med allsang og musikk i bierstube stil, med Austevoll Brassband
Cc kr 200,-

PS har du Tyrollerdrakt? Ta den på og kom :)

I tillegg har vi både bratwürst, svineknoke og "sauerkraut" på menyen, som det selvfølgelig går det an å kjøpe god drikke til.

View Event →
MØKSTER MARATON 2019
Aug
3
10:00 AM10:00

MØKSTER MARATON 2019

Detaljer

Velkommen til Møkster maraton 2019! Det blir samme oppskrift som før: topp stemning i løypa, nydelig mat, naturopplevelse i alle retninger og konsert kveldstid. Sett av hele helgen- ta med noen venner og et telt, eller ta kontakt så fort som mulig for å reservere et rom. Velkommen!

View Event →
Årets sommerkonsert 2019, TRANG FØDSEL
Jul
26
6:00 PM18:00

Årets sommerkonsert 2019, TRANG FØDSELArtist og dato for årets sommerkonsert er klar:
Trang Fødsel gjester Bekkjarvik Gjestehavn 26. Juli 2019!


Trang Fødsel ble dannet som en duo av to musikkstudenter; Hans Petter Aaserud (vokal, akustisk gitar) fra Bjørkelangen og Jørund Fluge Samuelsen (vokal, fløyte) fra Notodden i 1992. Aaserud hadde erfaring fra heavyrock, mens Samuelsen var klassisk skolert. De begynte å opptre som akustisk duo på gater og i klubber. Året etter fikk de med seg bassisten Ole Amund Gjersvik (kjent fra jazz-miljøet i Bergen). Etter å ha spilt et år som trio, ble ringreven Frank Jakobsen med på trommer i det nye bandet. John Vinge (tangenter) gjorde besetningen fulltallig i september 1995. Samme måned gikk bandet i studio med produsent Geir Luedy (fra Chocolate Overdose), og like før jul ga de ut CD-en Bare barnet på eget selskap. Platen ble distribuert i 1000 eksemplarer, de fleste i og rundt Bergen.


I løpet av 1996 tilbød flere plateselskaper kontrakt til det nye bandet. Til slutt var det Norsk Plateproduksjon som fikk Trang Fødsel i stallen sin, og sammen med produsent Yngve Leidulv Sætre gikk gruppen i studio i desember 1996. Mange av sangene fra Bare barnet ble spilt inn på nytt til Hybel, bl.a. «Kursiv». Den nye versjonen ble en radiofavoritt våren 1997, sammen med «Hippie» og «Livet er helt ålreit». Hybel solgte til slutt 65 000 eksemplarer, og «Kursiv» ble nominert til Spellemannprisen i kategorien årets låt. Samtidig som Hybel ble gitt ut i mars 1997 – og suksessen begynte – valgte Jakobsen å slutte i bandet av familiære grunner. Ny trommeslager ble Tord Riiser.


Truls Birkeland var produsent for oppfølgeren Feber, utgitt i juli 1998. Singlen «Drømmedame» ble utgitt som en forsmak, og gikk til topps på radiolistene i Norge. "Manisk" var neste singel ut, og selv om feberen ikke var like høy som for Hybel, solgte albumet godt. Sommeren 1999 dro gruppen til en hytte på Sørlandet, hvor albumet Damp ble innspilt med Sætre tilbake som produsent.

På denne tiden fikk både Hans Petter og Jørund barn, og Trang Fødsel tok seg en pause mens medlemmene begynte å skrive og produsere for andre artister. Jørund som produsent og låtskriver for bl.a Asgeir Borgemoen, "sjefen over alle sjefer"

Hans Petter startet selskapet Your Favourite Music (YFM) sammen med Geir Luedy, og oppdaget, produserte og skrev for artister som Trucks, Susanne Sundfør, Robert Post, Alexandria Quartet, Heine Totland, Alexander With etc…

I 2005 ble albumet De aller beste en av årets storselgere, og Trang Fødsel begynte å ta spillejobber igjen. I 2010 ga Jørund seg for godt under arbeidet med nytt album. Hans Petter valgte å fortsette alene med ny besetning, og ga ut albumet Ryktet i 2011.

Bandet opplever nå en enorm respons på sine konserter, der publikum kan nesten alle sangene…om de vil eller ei.Mer informasjon kommer...

View Event →
AKTIVITETSHELG 2019 PÅ MØKSTER
Jul
6
to Jul 7

AKTIVITETSHELG 2019 PÅ MØKSTER

Detaljer

Aktivitetshelgen 2019 blir 6. Og 7. Juli. Her er det bare å sette av helgen til både vannsport og landsport. Vi håper at flest mulig har anledning å være med. Dette blir gøy. I år hadde vi over 100 barn og ungdom som var med :-)

Lørdag kveld blir det Aftersea med de Musikalske Dvergene på Pakkeriet. Dette arrangementet har 18 års aldersgrense.

Mer info om helgen kommer etter hvert:-)

View Event →
FISKEESTIVAL PÅ STOLMEN
Jul
6
11:00 AM11:00

FISKEESTIVAL PÅ STOLMEN

Same procedure as every year"

Program for dagen:

Kl. 1030 - 1200 Påmelding til fiskekonkurransen: Moloen i Våge
Kl. 1200 Start: Moloen i Våge
Kl. 1400 - 1500 Mål/veging:
Stangelandsvågen/Ragnvaldnaustet :
Kl 1330 Start på aktivitetar i vågen
Kl. 1500 – 1600 Palleløp !
Kl. 1600 Utdeling av fleire premiar; konkurransar og lotteri

Påmeldingsavgift: kr. 50,- (vaksne) / kr. 25,- (born) pr fiskekort.

Her blir det underholdning for folk i alle aldrar, og det vil bli mogeleg å kjøpe diverse mat og drikke. Aktivitetar for dei minste høyrer óg med.

MELD DEG PÅ – ELLER KOM OG SJÅ!!

Fest i Ragnvaldnaustet (Stangelandsvågen)

Når kvelden kjem, nærmare bestemt kl. 20:00, er det tid for eit festleg lag i RAGNVALDANUSTET for dei vaksne. Her blir det servert reker, (karbonadar til deg som ikkje likar reker) det blir
lokal underhaldning og dans.


Dermed skulle alt liggje til rette for ein framifrå avslutning på ein vonleg flott dag.
Det vert sal av øl og vin, difor vert aldersgrensa 18 år. Inngangsbillett kr. 400,-
(NB! Billettar til festen vert selde på Joker Stolmen.)

View Event →
VESTLANDSFANDEN OG GARDSBRUK
Jun
29
7:00 PM19:00

VESTLANDSFANDEN OG GARDSBRUK

På tredje året satsar kalsøydagana stort i 2019, og har booka 2 band til å varta opp med skikkeleg festmusikk i slutten av juni.

Gardsbruk har skapt sitt eige musikalske utrykk som spenner frå ramsalt rock til svingande country. Karane frå Sotra får både dansefoten og rockefoten til å rista av begeistring med hitlåtar som «Bygdabrygjing», «Snutebil med tipp» og «Syden».

Reidar Brendeland & Vestlandsfanden har vore samanhengende på landeveien sidan 1979, og med over 3000 spelejobbar i bagasjen og 16 album er bandet klar for sitt 38. speleår. ”Plukka plommer i Hardanger” og ”For livets glade gutter går solen aldri ned” er berre nokre av slagarane den populære gruppa kan by på når dei spelar opp på Kalsøydagana.

Vetaranbåten “Vestgar” går i denne ruta til og frå konserten: Frå Bergen 1400, Austevollhella 1600, Storebø 1615, Bekkjarvik 1700, Møkster 1730 og til Litlakalsøy 1740. Retur ca. 2330 same rute tilbake. Førbehald om justeringar. Billettar til skyssen vert lagt ut som eige arrangement på TicketCo.

View Event →
MOTESHOW 2019
Jun
22
1:00 PM13:00

MOTESHOW 2019

Moteshow for VIKKI & Moods of Design.
Me gledar oss til å visa fram sommarens moter fra 0-100 år ved Løo i Roseparken lørdag 22.juni kl.13.00.

Det vil bli overraskelsar og god stemning

Fashion dinner på Bekkjarvik Gjestgiveri kl.19:30
Pris 850.- for fashion dinner ink cc

Utover kvelden blir det topp stemning med DJ Vegard Olsen
CC:200.-, så ha dansemovsa klar! (Aldersgrense 20år)

View Event →
JOSEFIN WINTER PÅ MØKSTER
Jun
9
8:00 PM20:00

JOSEFIN WINTER PÅ MØKSTER

Josefin Winther spiller akustisk konsert i Knutaløen på Møkster i pinsen.

Josefin Winther har siden sin debut i 2006 høstet stor anerkjennelse for sine liveopptredener. Hun er kjent for sin gripende tilstedeværelse og kraft på scenen, hvor hun kan fange et hvert rom alene med gitaren. Josefin har gitt ut fire album og spilt et utall konserter både innenfor og utenfor landegrensene. Høsten 2019 slipper hun sitt femte album, som også blir hennes første norskspråklige.

Våren 2018 ble hun signert til Apollon Records, og hun er for tiden aktuell med sitt nyeste album "Righteously wrong". Albumet med den storslagne singelen "Moving forwards", har høstet svært gode kritikker. Anmelderne har blant annet kalt Winther Norges svar på PJ Harvey og Bergens egen Patti Smith. Av Bergens Tidende blir hun betegnet som en «fremragende låtskriver» og låten «Joke» ble løftet frem som et høydepunkt i 2017 av Vårt Land. I 2014 skrev hun Norges vinnerlåt i Melodi Grand Prix som ble fremført av hennes fetter Carl Espen Thorbjørnsen.

På Møkster presenterer hun det beste fra sine fire første album, i tillegg til å gi noen smakebiter på det som kommer.

Med seg på piano og synth har hun Reidar Opdal.

Dette blir en unik mulighet til å oppleve Winther i et intimformat, for første gang live på Møkster.

Servering av spicy søtpotetsuppe med tilbehør fra kl 19:00 for kr 100,- Betales ved inngang med kort, Vipps eller kontanter.

Billetter til salgs på Hoopla. Se link.

View Event →