Ungdommen sin tur til å skine
Bli med på ei hyggeleg smaksoppleving der talent og arbeidsglede står i fokus. To kveldar tek lærlingane våre over kjøkkenet og serverer ein meny dei sjølve har vore med på å utvikle.
Dato: 16. og 17. januar
Tid: Open kjøkken frå kl. 17.00 til 21.00
Meny: Ein utsøkt 5-rettars meny komponert av kokkar av framtiden
Pris: 795,-
Denne kvelden får du oppleve handverket og engasjementet frå morgondagens kokkar, medan servitørlærlingane våre òg får høve til å vise sine ferdigheiter i serveringa. Saman gir dei deg ei heilskapleg og minneverdig oppleving.
For bordbestilling
Send ein e-post til restaurant@bghotel.no eller ring oss på tlf. 55 08 42 40.
Dette er ein kveld du ikkje vil gå glipp av – sikra deg plass i dag!
Vi på Bekkjarvik Gjestgiveri er stolte av å vere ei lærebedrift