Back to All Events

2 nights only - det beste av Mirabelle, 1. mars

29. februar og 1. mars kan du bli med og møte det utrolige teamet bak Mirabelle by Ørjan Johannessen

Opplev en gastronomisk reise som vil fortrylle smaksløkene dine og begeistre sansene dine.

Vår eksklusive meny inkluderer en rekke utsøkte retter, sammensatt av vår talentfulle kjøkkensjef, Skyler Milner fra Canada, og perfekt matchede viner utvalgt av vår Head Sommelier, Alexander Wiggins fra UK. Dette er sjansen til å bli kjent med vårt team av kulinariske mestere og la deg bli forført av deres unike talent og lidenskap for mat og vin.

Disse to kveldene tilbyr vi en meny bestående av 6 deilige retter, designet for å gi deg en smakebit av det beste Mirabelle by Ørjan Johannessen har å by på. Vin kan kjøpes separat enten som en pakke eller flaske, slik at du kan nyte perfekte paringer gjennom hele måltidet.

Som en ekstra spesialitet vil vi også invitere deg som gjest til å bli med opp til det åpne kjøkkenet, hvor du vil få en eksklusiv mulighet til å se hvordan våre dyktige kokker jobber på kloss hold. Ta del i spenningen og lidenskapen mens rettene blir tilberedt rett foran øynene dine!

Du kan spise når det passer best for deg og din gruppe fra kl 1800

Book en smakebit av det beste Mirabelle har å by på: mirabelle@bghotel.no

Meny pris:
1495,-

Later Event: March 1
Gjestens quizkveld