Bodega Garzón er utvilsomt en av Sør-Amerikas største stjerner. Siden 2014 har Bulgheroni-familien laget førsteklasses viner, som i dag hylles av internasjonale vinskribenter. Da Alejandro Bulgheroni og hans kone Bettina oppdaget Garzón, var det en familiedrøm som gikk i oppfyllelse. De ønsket å lage moderne vin av høy kvalitet hvor du kan føle landet i vinen!
Tannat er den fremtredende druen, samtidig som de også eksperimenter med hvite varianter, som den spanske Albariño.
Med råd fra den internasjonale enolog Alberto Antonini oppnår familien sin drøm om å lage vin som gjenspeiler terroiret i landet og vinmarkene.
Nå er det «chief winemaker» German Bruzzore som kommer. Han er høyrehånden til selveste Alberto Antonini, så dette kan ikke bli annet enn utrolig bra!
Kjøkkenteamet byr på en deilig 4-retters meny, perfekt kombinert med de utvalgte uruguayanske vinene, så det er bare til å glede seg!!
Eventstart kl. 18.00.
Kr 1395,- per person.
For bordreservasjon, send mail til restaurant@bghotel.no eller ring tlf. 55084240.