Mirabelle ønsker velkommen til en unik lunch i restaurant Mirabelle by Ørjan Johannessen sammen med Champagne Tattinger! Dei får besøk av Daniel Mogensen fra Fondberg og Mikael Falkman fra Taittinger og saman skal dei sørge for en utsøkt lunch. Lunsjen startar i loungen med snacks og aperitiff før selskapet flyttar seg inn i restauranten for ein utsøkt 4 rettars meny som vert akkompagnert av deilige boblar. Bli med på eit spanande event med gode smakar, god stemning og ein ekstra feiring av kvinnedagen.
"Finesse, friskhet og eleganse definerer disse verdenskjente dråpene. Vingården, som ble grunnlagt allerede på 1700-tallet, ble kjøpt opp av Pierre-Charles Taittinger for snart 100 år siden. Selve vinkjelleren på Taittinger-eiendommen ble dog gravd ut så tidlig som på 300-tallet, og er en del av UNESCOs verdensarvliste! I dag er det søskenparet Vitalie og Clovis (fjerde generasjon Taittinger) som styrer skuten. De produserer champagne med masse energi og med Chardonnay-druen i fokus”.
GENERELL INFORMASJON
Tid: Lørdag 8 mars - velg bordsetning frå kl 12.00
Stad: Restaurant Mirabelle by Ørjan Johannessen, Beckerwyc House
Kr. 2500,- Inkluderer Snacks, 4 retter og 5 champagner
Bindande påmelding – Nb begrensa med plassar.
Booking: mirabelle@bghotel.no