Back to All Events

Helge Jordal og resten av UTESEILERNE legger ut på ny seilas

Kabareten om UTESEILEREN hadde stor suksess da den ble spilt i Bergen. Kritikken var overstrømmende. Nå flyttes kabareten praktisk talt til sjøs. Scenen blir om bord i MS Showtime i tidsrommet 2-13 august, og UTESEILEREN besøker Bakkasund 13. august! 

Dette er et fyrverkeri av kunnskapsformidling hvor vi følger UTESEILEREN på de 7 hav, og ikke minst til kneiper i havnebyer i alle verdens hjørner. Kabareten er bygget på sanne historier, men det er ikke noe hemsko for elleville morsomme historier. Tvert imot ! Vi møter Malvin (Helge Jordal) i situasjoner som får publikum til å hyle av latter.

Tine Taule er det kvinnelig innslag i forestillingen. Og det blir til tider uhemmet flørting mellom Malvin (Helge Jordal) og Tine (som ikler seg flere roller). Tine får også vist hvilken suveren sangerinne hun er. En formidlings evne uten sidestykke.

Foruten å være bassist og vokalist fyller Kai Taule flere roller i stykket. Kai imponerte både publikum og presse med sin innsats i UTESEILEREN.

Aktører og bakmenn:

Helge Jordal : Malvin, Bøhmeren, Torleifen
Tine Taule: fristerinne, Deirdre, Maila
Kai Taule: Båsen, kaptein, Ole Jan
Orkester: Gunnar Bjelland (musikalsk leder, tangenter), Ole Thomsen (gitarer), Kai Taule (bass) og Ove Marøy (trommer)
Manus: Erling Gjelsvk. Ide` og tekster: Edvard Pettersen.
Regi: Knut Skodvin & Helge Jordal.

For mer info., avtale om intervju, bilder m.m. kontakt Helge Milde, 91353 333 eller Bergen Booking, 901 10 835.

Earlier Event: August 6
Møkster maraton
Later Event: August 19
Kystsogehelgo i Austevoll