Back to All Events

Festspillkonsert i Hengjo: The Piazzolla Orchestra

  • Bekkjarvik Gjestehamn Hengjo 5397, Bekkjarvik Norway (map)

Forførende stemninger fra Buenos Aires' bakgater møter havgapet i Austevoll.

The Piazzolla Orchestra sine konserter er fylt med svingende valser, dramatiske sanger og fyrrige fuger av den argentinske komponisten Astor Piazzolla. Musikken er nært knyttet til Argentina og tangokulturen, Piazzolla selv beskrev den som lyden av Buenos Aires. Orkesteret har, med mezzosopranen Andrea Pellegrini og akkordeonist Bjarke Mogensen i spissen, dedikert seg hundre prosent til Piazzollas musikk.

Anmeldere har omtalt Pellegrinis stemme som perfekt til tango – mørk, uttrykksfull og med et vell av stemningsleier, mens orkesteret hylles for sin raffinerte og presise foredling av den argentinske musikken.

Andrea Pellegrini mezzosopran
Bjarke Mogensen akkordeon
Philippe Benjamin Skow fiolin
Tanja Zapolski piano
Per Arne Ferner guitar
Jesper Thorn bass

Earlier Event: May 11
Euphonia på Kulturbakeriet
Later Event: June 4
Auksjon på Vinnes!